tiistai 2. maaliskuuta 2021

Kunnallisvaalit 2021

 


Toimiva ja turvallinen arki kaikille!

Olen 47-vuotias ja työskentelen henkilöstösuunnittelijana Sisä-Suomen poliisilaitoksella. Perheeseeni kuuluvat aviomies ja meidän yhteiset tyttäremme (18- ja 15-v.). Kodissamme Keikyän kaupunginosassa, vanhassa Äetsässä vipeltävät myös kolme koiraa ja vanha kissaherra. Olen kokoomuksen ehdokkaana kunnallisvaaleissa 2021.

 

Tavoitteenani on, että Sastamalassa on hyvä, turvallinen ja toimiva arki elää.

 

Syrjäytymisen ennalta ehkäisyä

Nyt tarvitaan tekoja sanojen sijaan. Lapsiin ja nuoriin sekä nuoriin perheisiin tulee panostaa nyt.

Meidän tulee panostaa syrjäytymisen ehkäisyyn. Ennalta estäminen on aina edullisin vaihtoehto tulevaisuuden kannalta. On pystyttävä katsomaan myös vaalikausien yli, sillä tulokset näemme pitkällä aikavälillä.

 

Hyvinvointia, koulutusta ja uusia asukkaita koko Sastamalaan 

Hyvinvointi on mahdollisuutta päivähoitoon ja koulunkäyntiin lähikoulussa; nuorten mahdollisuutta koulutukseen ja kannustukseen; töitä ja työpaikkoja. Ne tekevät Sastamalasta asumisen arvoisen kaupungin. Haluan, että kaikilla sastamalalaisilla olisi näihin peruspalveluihin samat oikeudet ja mahdollisuudet - kaikkialla kaupungin alueilla.

  

Mielestäni reuna-alueiden hyvinvointi heijastuu Sastamalan keskusta-alueeseen ja edesauttaa sitä kehittymään.


Jokaisella lapsella tulee olla oikeus laadukkaaseen päivähoitoon lähellä kotia. Koulutus Sastamalassa tulee säilyttää tasapuolisena ja laadukkaana, sillä vain se kantaa hedelmää tulevaisuuteen.  Nuorten opiskelua tulee tukea kaikin voimin, ei korupuhein. Heidän tulee jo opiskeluaikana saada kokea, että työnteko ja yrittäjyys on arvokasta ja kannattavaa.

 

Koulutusmahdollisuudet ratkaisevat, jäävätkö lapsiperheet kaupunkiin.

  

Viihtyisyyttä ja turvallisuutta

Haluan, että Sastamala on elävä, turvallinen ja pidetty kotikaupunki, meille kaikille. Myös viihtyisä ympäristö, asuin- ja viheralueet sekä entiset keskustataajamat kertovat turvallisuudesta ja luovat yhteisöllisyyden tunnetta. Nämä vetävät puoleensa uusia asukkaita, lapsiperheitä, uusia yrityksiä ja enemmän matkailijoita.

 

Aiemmat vuoteni kaupungin päätöksenteossa

Meneillään olevalla kaudella olen ollut teknisen lautakunnan jäsen. Aikaisemmalla kaudella olin varavaltuutettuna, kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan jäsen ja varajäsenenä kasvatus- ja opetuslautakunnassa. Nämä kahdeksan kulunutta vuotta ovat olleet hyvin avartavia ja opettavaisia sekä lisännyt entisestään paloa olla yhdessä tekemässä meille parempaa kotikaupunkia. Siksi olen ehdolla nytkin kunnallisvaaleissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti